Galéria / Bohócdoktorok a beteg gyerekekért, adó 1% felajánlással segíts

2 hete ezelőtt 79

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1 százalék felajánlás

Adóbevalláskor az adó 1+1 százalék felajánlásával segítsen!

Daganat elleni harc, gyógyítás, kórház támogatás. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által évente tízezernél több adomány jut el nélkülöző családokhoz, egyedül élő - idős emberekhez, közösségekhez, intézmények lakóihoz. ...rászorulókat segítünk... Adományozás és adománygyűjtő tevékenységünk Ön nélkül nem lehet teljesen sikeres! Várjuk adó 1 százalék felajánlása mellett tárgyi adomány felajánlását, adományozási tevékenységünkhöz céges adomány felajánlása is nagy segítség! Ne gondoljon óriási dolgokra, a legapróbb felajánlás, segítő adomány (minden apró segítség) is óriási jelentőségű! Sok kicsi adományból lesz a társadalom szintjén pótolhatatlan segítség! Kérjük kísérje figyelemmel adományozó és segítő tevékenységeinket! Figyelmét, adományát, segítségét, közbenjárását a rászoruló támogatottak nevében is hálásan köszönjük!

Támogassa a gyermekek gyógyulását, akár az adó 1 százalék felajánlásával

Az adóbevalláskor vagy utána májkus közepéig az szja 1+1 % felajánlásával úgy segítheti a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett adományozói programjait, illetve a nagyon fontos Sterilház Gyermekmentő Központot, hogy az Önnek semmibe sem kerül. A szegedi alapítvány az egész országban támogatja a beteg gyermekek gyógyulását. A krízisben lévõ, beteg gyerekek gyógyítása és a gyermekvédelem a gyermekmentő alapítvány számára kiemelkedően fontos feladat. Az alapítvány beteg gyermekek gyógyulásáért nem csak a steril szobák biztosításával tesz, a gyermekek támogatása több különbözõ módon is történik. Gyermek támogatás kapcsán fontos tevékenységi körünk az adományosztás. Egyik az alapítvány számos programja közül a Centerke Adományozó Központ, mely évente tízezernél több alkalommal segít nélkülözõket ruhával, cipõvel, bútorral, könyvekkel. Az alapítvány által mûködtetett / támogatott gyermekmentõ programok közül érdemes megemlíteni a mesedoktorok gyógy-varázsát vagy a bohócdokik (bohócdoktorok) terápiás programjának mûködtetésében való szerepvállalást is.
Az adóbevalláskor történõ egy százalék felajánlás révén segítõink úgy tehetnek a rászorulókért, hogy az így egy fillérjükbe sem kerül. Az adó 1 százalék felajánlás megtétele nélkül is ugyanannyi a befizetendő adó, így adóbevallás 1 százalék felajánlás megtételével válik teljessé. Az 1 százalék felajánlás, azaz 1+1 százalék célba juttatása társadalmi felelõsségvállalás szempontjából lényeges dolog. Adóbevalláskor, a könyvelés elkészítésekor ajánlja fel az adó 1 százalékát a gyermekmentő alapítvány részére, a beteg gyermekek gyógyulása érdekében.

bohócdoktorok adó 1 százalék gyermekek

Együtt tehetjük jobbá, sikeresebbé, tartalmasabbá és jótékonyabbá közösségünket!

Adó 1% felajánlással segítsen!

Hálás köszönettel fogadjuk alapítványi támogatását! Adó 1 százalék felajánlása révén a közhasznú segítő tevékenység válik sikeresebbé!

Olvassa el a teljes cikket